Focus

Wij hanteren geen vastomlijnde sectorfocus, maar hebben wel een voorkeur voor B2B bedrijven in de handel, dienstverlening en minder kapitaalintensieve (en meer kennis intensieve) industrie.

Shutterstock_126269039

In & Outsourcing

Specialisatie en versterken van de core business betekent activiteiten en resources afstoten en inhuren (en vice versa).

Rawpixel-788601-unsplash

(Des)-intermediatie

Toegevoegde waarde in de keten. Door o.a. globalisering en digitali- sering worden schakels in de keten minder relevant, komen er schakels bij en integreren partijen verticaal.

Matthew_t_rader-1144644-unsplash

Klimaatverandering

De noodzaak tot vergroening, natuurbehoud, efficiënte voedselproductie en watermanagement levert kansen voor innovatieve bedrijven.

History-in-hd-1142826-unsplash

Digitalisering & engineering

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse non nunc tincidunt, vehicula dolor vel, aliquam lectus.

Patrick-hendry-423442-unsplash

Tijd, kwaliteit & gezondheid

Door allerlei maatschappelijke (24 uurs economie, vergrijzing) is er bij veel mensen een toenemende waardering voor tijd, kwaliteit van leven en gezondheid.

Ruslan-bardash-558593-unsplash

Buy-and-build

Het overnemen en integreren van bedrijven kan een slimme strategie zijn om. Voor- waarde is dat de voordelen evident zijn en de integratie voldoende aandacht krijgt.